Restaurant sak

Restaurant SAK | Samsø – Facebook

Restaurant SAK, Ballen, Arhus, Denmark. 1876 likes · 1773 were here. Modern European Restaurant.

Restaurant Sak, Samsø – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant Sak vurderes i overensstemmelse hermed i følgende kategorier af rejsende på Tripadvisor: Mad: 4.5; Service: 4.5; God pris: 4 …

Restauranter i Samsø: Se 214 anmeldelser fra rejsende af restauranter i 39Samsø, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Restaurant Sak Samsø – Dagens Menu

Restaurant Sak Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller bord. Bestil direkte fra Restaurant Sak Samsø og spar penge.

Restaurant SAK på Samsø – Piskeriset på Eventyr

11. aug. 2021 — Restaurant SAK er en bistro på Samsø, hvor maden laves på lokale råvarer. Restauranten har åbent i juli-august for almindelige gæster.

Restaurant SAK er en bistro på Samsø, hvor maden laves på lokale råvarer. Restauranten har åbent i juli-august for almindelige gæster.

Restaurant SAK | Planlæg dit besøg i Samsø med Discover …

Restaurant SAK | Planlæg dit besøg i Samsø med Discover Denmark

Restaurant SAK er et moderne og nordisk inspireret spisested med et spændende menukort. Her serveres udsøgte retter med vægt på samske råvarer.

Restaurant SAK er et moderne og nordisk inspireret spisested med et spændende menukort. Her serveres udsøgte retter med vægt på samske råvarer. 

I 2018 indgås et samarbejde med den Aarhusianske tapasbar CANblau. Restaurant SAK fortsætter under samme navn, men med et nyt menukort og koncept. 

Restaurant Sak – Samsø – Se Regnskaber, Roller og mere – Proff

Proff.dk giver dig firmainformation om Restaurant Sak, 41202262. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Restaurant SAK Samsø ApS får nyt navn – Lasso.dk

Restaurant SAK Samsø ApS får nyt navn

Pr. 30.04.2020 har Restaurant SAK Samsø ApS registreret et navneskift i CVR. Det nye navn er Anpartsselskabet af 06.03.2018. Firmaet har ikke registreret …

Pr. 30.04.2020 har Restaurant SAK Samsø ApS registreret et navneskift i CVR. Det nye navn er Anpartsselskabet af 06.03.2018. Firmaet har ikke registreret det tidligere navn som binavn. Anpartsselskabet af 06.03.2018 er stiftet i 2018 af CANblau Tapasbar Holding ApS. Virksomheden har adresse i Højbje…

Restaurant Sak ApS – CVR API

Restaurant Sak ApS. Drachmannsvej 12, 8305 Samsø. CVR-nr. 35 64 75 70. Årsrapport. 1. januar – 31. december 2015. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på …

Restaurant Restaurant Sak hos smh Samsø – GastroRanking

Restaurant Restaurant Sak hos smh Samsø

Få de bedste tilbud til Restaurant Sak s på smh Samsø og finde ud af noten og position i GastroRanking placeringer.

Få de bedste tilbud til Restaurant Sak s på smh Samsø og finde ud af noten og position i GastroRanking placeringer

Sak Samsø Gavekort • Restaurant Gavekort Til Sak … – Giftme.dk

Der er endnu ikke nogle anmeldelser. Vær den første til at anmelde “Sak Samsø Gavekort • Restaurant Gavekort Til Sak Samsø” Annuller svar. Din e-mailadresse vil …

Keywords: restaurant sak, restaurant sak samsø